Mužské MČR v sinlgech budou letos hostit Čelákovice - Aktualita 14.08.2024

A kdy? 17. srpna od 9:00 hodin v Alutec KK aréně.


Léto je v plném proudu a krom dalších osadních turnajů nás čeká i jeden mistrovský - Mistrovství republiky singlistů!

Jeho pořadatelství se letos ujmou Čelákovice, od kterých jsme už několik velkolepých akcí zažili, takže už teď můžeme nedočkavě vyhlížet další!

Krom české singlové špičky se letos můžeme těšit i na mezinárodní zastoupení, kdy dresy některých českých oddílů obléknou reprezentanti hned z několika dalších zemí. Vše vypukne již v sobotu 17.srpna, tak zapište datum do diářů.

Pozvánka od Michala Kolenského - ZDE

02.08.2024 Stop STROP stav! Na MČR v singlu se již přihlásil maximální počet hráčů - 32! Kapacita je tedy naplněna a můžeme se těšit na pěkně nabitý šampionát. 

Krom zástupců české singlové špičky nás letos čeká i pestrá mezinárodní účast - dresy tuzemských oddílů obléknou hráči z reprezentace Maďarska, Švýcarska i Slovenska.

Uhádnete jména zahraničních reprezentantů, kteří se na MČR objeví?

05.08.2024 - s českou singlovou špičkou poměří síly reprezentanti hned 3 dalších zemí!

Gilles Grandjean - Švýcarsko
Vždy usměvavý a dobře naladěný, oblíbený mezi českými hráči i fanoušky. Do ČR jezdí na turnaje pravidelně a disponuje tak už pěknou (i nepěknou) zásobou českých slovíček. Je stálicí švýcarské reprezentace a z Mistrovství světa v singlu má doma dvě placky - 2x bronz- z MS v Brně 2016 a Rumunsku 2018. MČR si letos zahraje poprvé a nastoupí v dresu budějovického klubu NK Legendy


Ádám Fodor - Maďarsko 

Promnohé překvapení posledního Mistrovství světa v Praze 2022 a současný úřadující MISTR SVĚTA!Ádám již od loňské sezóny úspěšně spolupracuje s týmem Čelákovic, kam dojíždí na některé ligové zápasy. I přes držení světového titulu v české extralize krom výher ale zaznamenal i klopýtnutí a prohru. MČR si letos zahraje poprvé a pro soupeře tak bude jistě zajímavou výzvou. Stejně jako v extralize bude hrát za TJ Spartak Čelákovice.

Jan Chalupa - Slovensko 

Zajímavý “mezinárodní přestup” letošního roku. Jan Chalupa jistě již několik let patří k nejvýraznějším hráčům české extraligy, do české reprezentační sestavy se ovšem trenérovi nikdy “nevešel”… Letos mu bylo uděleno slovenské občanství a na dalších mezinárodních akcích tak oblékne dres našich největších nohejbalových konkurentů. Díky jeho všestrannosti by za slovenskou reprezentaci mohl nastoupit v kterékoliv disciplíně, ví se, že singl má rád a MČR tak pro něj může být příležitostí ukázat slovenskému repre trenérovi, že by v disciplíně jednotlivců měl působit právě on. Honza Chalupa je v singlu zároveň úřadujícím mistrem ČR Zlatou medaily si loni odvezl ze šampionátu v Modřicích. Letošní MČR pro něj tedy bude výzvou k obhajobě, předvedení svých singlových kvalit slovenskému reprezentačním trenérovi, i potenciální ukázka trenérovi českému, že možná udělal chybu. Honza nastoupí za svůj extraligový oddíl SK Start Praha.

Tak co, zní to docela zajímavě že? dalo by se říct, že nás čeká skoro “malé mistrovství světa”, nebo minimálně hodně slušná generálka!Už v sobotu 17. srpna 2024 v Čelákovicích!

06.08.2024 - Pozvánka - Dámy a pánové, bude GREAT NOHEC! A to na MČR singlu v Čelákovicích sobotu 17.srpna Pozvánku si pro vás tentokrát nachystala jeden z mezinárodních účastníhů - švýcarský reprezentant Gilles Grandjean, který nastoupí za klub NK Legendy. Ze světových šampionátů má doma dva bronzy.. podaří se mu cenný kov získat i na MČR, nebo pro něj česká singlová špička bude příliš? Doražte to zjistit a podpořit své favority na MČR i vy! POZVÁNKA ZDE

07.08.2024 - Trumpetky na MčR v singlu! Hráči i fanoušci extraligy je dobře znají, protože v Čelákovicích oživují atmosféru zápasů pravidelně. Rozjařit publikum a povzbudit hráče dorazí i 17.srpna na MČR v singlu. V pauzách mezi kvalitními herními výměnami se tak můžeme těšit i na zábavu s hudebním doprovodem. Zábava a veselení pak bude pokračovat i po dohrání mistrovství - následovat bude afterparty s rautem v restauraci U Frigosů. Tak doufáme, že si tenhle parádní den, dorazí užít co nejvíce z vás.


08.08.2024 - Mistrovství ČR se blíží! Už za dnů budeme svědky největšího singlového turnaje na světě. Kdo podle vás vyhraje – zahraniční hráč nebo český borec? Podívejte se na malou ochutnávku top singlového zápasu ve videu a přijďte podpořit svého favorita! Celkem 32 singlistů se utká v Čelákovicích 17. srpna celý den v ALUTEC KK ARENĚ. Těšíme se na vás! 

Další povedená pozvánka ZDE

09.08.2024 - Když se v Česku řekne singl, první jméno, které se většině vybaví, bude Ondřej Vít Špička české i světové singlové scény a také náš dlouholetý reprezentant Medailí má Ondra za ty roky z mistrovství ČR i světa tolik, že se nám sotva vešly do medailonku Na letošním MČR bude nejstarším hráčem, zároveň ale i nejzkušenějším. “Věk nezastavíš” pro něj ovšem neplatí, v jeho případě se více hodí “Ondru nezastavíš”, protože v extralize v singlu stále pravidelně nastupuje a nosí z něj body.
I přes kvalitní obsazení letošního mistrovství je tak pro mnohé stále jistě favoritem na zisk cenného kovu. Pomůžou letos bohaté zkušenosti Ondrovi k zisku medaile či dokonce mistrovského titulu, nebo se prosadí dravé mládí?

Upoutávka od O. Víta - ZDE

10.8.2024 - Že je na letošní MČR v singlu přihlášen maximální možný počet hráčů jsme vás již informovali. Teď se pojďme podívat na koho přesně se můžete těšit. O singlový titul zabojuje 32 hráčů, což je největší počet zúčastněných singlistů v historii MČR. Krom známých singlových jmen síly změří i několik potenciálních “překvapení” a letos nově i nejeden zahraniční reprezentant. Kdo myslíte, že si letos odnese zlatou medaili a titul mistra ČR v singlu?

 

12.08.2024 - Ádám Fodor - Maďarsko - Pro mnohé překvapení posledního Mistrovství světa v Praze 2022 a současný úřadující MISTR SVĚTA! Ádám již od loňské sezóny úspěšně spolupracuje s týmem Čelákovic, kam dojíždí na některé ligové zápasy. I přes držení světového titulu v české extralize krom výher ale zaznamenal i klopýtnutí a prohru. MČR si letos zahraje poprvé a pro soupeře tak bude jistě zajímavou výzvou. Bude schopen krom světového titulu získat i titul mistra ČR nebo se ukáže, že máme v ČR tak silnou základnu, že světové úrovni dokáže konkurovat hned několik hráčů?

Pozvánka od Ádama Fodora -  ZDE

13.08.2024 - Přenosy a výsledky z MČR v singlu * SportBro - Od začátku do konce MČR pojede klasiclý přenos na SportBro, který bude pokrývat všechny 3 kurty. Tento přenos MČR bude zpoplatněný a sledovat jej bude možné za 99 Kč pro ČR, respektive 5 € mimo ČR. * ČT sport Plus - Od play-off současně poběží přenos na ČT sport plus. Ten bude třemi kamerami s prostřihy vysílat dění z jednoho hlavního kurtu. Jak jsme u ČT Sport Plus zvyklí, přenos bude komentovaný a doplněn o rozhovory s hráči po jednotlivých zápasech. * Výsledky - Výsledky budou během MČR průběžně uváděny na stránky nohejbal.org. * Záznam - Z MČR vznikne kratší reportáž, kterou ve čtvrtek 22.8. Od 16:50 zpětně odvysílá ČT Sport.

Pokud máte k přenosům jakékoliv dotazy, neváhejte se ptát. A úplně ideálně ale doražte v sobotu 17. srpna od 9:00 do Čelákovic, užít si a utvořit atmosféru MČR přímo na místě!

Výsledky z MČR budou ZDE

14.08.2024 - DOVIDENIA! Jan Chalupa - Slovensko Zajímavý “mezinárodní přestup” letošního roku. Jan Chalupa jistě již několik let patří k nejvýraznějším hráčům české extraligy, do české reprezentační sestavy se ovšem trenérovi nikdy “nevešel”… Letos mu bylo uděleno slovenské občanství a na dalších mezinárodních akcích tak oblékne dres našich největších nohejbalových konkurentů. Díky jeho všestrannosti by za slovenskou reprezentaci mohl nastoupit v kterékoliv disciplíně, ví se, že singl má rád a MČR tak pro něj může být příležitostí ukázat slovenskému repre trenérovi, že by v disciplíně jednotlivců měl působit právě on. Honza Chalupa je v singlu zároveň úřadujícím mistrem ČR zlatou medaili si loni odvezl ze šampionátu v Modřicích. Letošní MČR pro něj tedy bude výzvou k obhajobě, předvedení svých singlových kvalit slovenskému reprezentačním trenérovi, i potenciální ukázka trenérovi českému, že možná udělal chybu. Honza nastoupí za svůj extraligový oddíl SK Start Praha. Povede se mu obhájit singlový titul, nebo si jeho držení letos ujme někdo jiný?

Pozvánka od slovenského reprezentanta ZDE

Postupně vám přineseme další informace✋????